avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca cu art 61 lit a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca cu art 61 lit a

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema ...mi-a fost desfacut contractul de munca cu art 61 lit A de catre o societate bancara din cauza unui alt coleg, acum eu m-am angajat la alta societate bancara insa acestia din urma nu cunosc detaliile acestui fapt si mi-e frica sa duc cartea de munca la ei in care apare articolul in baza caruia a fost inchisa de ultimul angajator de teama sa nu fiu data afara,lucru foarte posibil deoarece ocup acelasi post ca si la celalat angajator.

sfatuiti-ma va rog ce sa fac deoarece simt ca innebunesc.

Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:27, 16 Decembrie 2009
Faptul ca vi s-a desfacut disciplinar contractul de munca nu poate constitui un motiv de concediere la noul angajator. Daca va veti indeplini intocmai atributiile de serviciu nu vad de ce sa va temeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca veronica24 veronica24 Doresc sa stiu cat de mult ma afecteaza daca am o decizie de desfacere disciplinara a contractului de munca la o noua angajare ? (vezi toată discuția)
Concediere dany_2605 dany_2605 Buna seara. am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. am lucrat ca vanzatoare intr un magazin si in ziua mea libera am fost chemata sa facem un inventar. am ... (vezi toată discuția)
Cim art. 61, lit. a narcisa15 narcisa15 Ma confrunt cu o problema mai delicata. M-am angajat la sfarsitul lunii iunie pe o firma X. Firma aceasta a folosit timp de cateva saptamani sediu unei alte ... (vezi toată discuția)