avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru auto
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru auto

Am achizitionat un autoturism la o licitatie ANAF, dar nu o pot inmatricula intrucat aceasta figureaza cu sechestru la serviciul rutier atat de la ANAF cat si de la alti executori. Cum pot rezolva aceasta problema? Mentionez ca am de la Anaf factura fiscala de executare si proces verbal de adjudecare, dar se pare ca nu sunt suficiente pentru serviciul rutier pentru eliberarea masinii de sarcini.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:41, 12 Iunie 2020
figureaza cu sechestru la serviciul rutier atat de la ANAF cat si de la alti executori.

Cotactati toti executorii care au dosare avand drept obiect executare silita bun mobil adjudecat de dv si clarificati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumpărat și ulterior pus sub sechestru Wanzer Wanzer Bună ziua! Am \"cumpărat\" in august 2020 un autoturism (printr-o terță persoană, de la un cunoscut al lui). Am trecut \"cumpărat\" pentru că eu i-am ... (vezi toată discuția)
Copropietari pe autoturism (50%+50%), dar pe certificatul de înmatriculare apare numai unul dintre proprietari. se poate executa silit mașina pentru datoriile lui? Puiu Eugen Puiu Eugen Pe Certificatul de inmatriculare sunt trecut doar eu ca detinator al autoturismului. Intrebare: in acest context pot fi executat silit de catre un executor ... (vezi toată discuția)