avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... baragan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

baragan

bunica sotului meu afost in baragan 6ani asuferit de o boala la picior apoi afost operata si a primit proteza acum dupa 15 ani afost nevoie de alta proteza pe care acumparat o cu 7500 ron din banii proprii exista vreo cale ca ea fiind deportat baragan sa poata macar primii jumate din suma exista vreo lege?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 23:18, 15 Decembrie 2009
faceti un memoriu la secretariatul general al guvernului..dupa stiinta mea ei se ocupau de drepturile celor ca dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj mostenire intre frati. roni77 roni77 Buna ziua. Mama mea este data in judecata de fratele ei pentru apartamentul parintilor(bunicilor mei) care au decedat acum 10 ani. Succesiunea este facuta ... (vezi toată discuția)
Activitate comerciala pe domeniul public void void Doresc infiintarea unei firme care sa aiba ca domeniu de activitate inchirierea de echipamente sportive (de ex. biciclete) in spatiul public, mai exact in unul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o întrebare, daca nu am loc de muncă si dovedesc ... Cristi49 Cristi49 Buna seara, Am si eu o întrebare, daca nu am loc si dovedesc ca nu am, mi se poate face plangere penala pentru abandon de familie, si conform legii sa fac ... (vezi toată discuția)