avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare permis reținut în urma unui accident cu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare permis reținut în urma unui accident cu victime

Bună ziua. În urma unui accident cu victime, produs de către mine, datorita neacordării de prioritate, permisul a fost reținut și am circulat în baza dovezii eliberate de parchet, lunar. Ultima dovada eliberata de Parchet a expirat pe 04.04 2020, clasarea dosarului a fost făcută la data de 10.04.2020.
LA data de 27.05.2020 am găsit clasarea în cutia postala pe care am predat-o la Politie împreună cu dovada de la politia rutiera din ziua accidentuli, dovada parchet, buletin... la data de 04.06.2020.
Întrebarea : care este data, momentul de la care voi contorizat cele 90 de zile de suspendare a dreptului de a conduce.
Va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
Burr, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua.in data de 5 august am produs un accident rutier în ... usurelumariana usurelumariana Buna ziua.In data de 5 august am produs un accident rutier în urma neacordarii de prioritate într-o intersecție.Accidentul s-a soldat doar cu avarierea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime cu dosar aordodi aordodi Bună ziua Acum 2 săptămâni soția a fost implicată în accident rutier datorită neacordării de prioritate într-o localitate. La fața locului a fost ... (vezi toată discuția)