avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis suspendat

Buna ziua! Am permisul suspendat pentru 90 zile pentru depasirea vitezei cu 54 km. Acum conduc cu dovada pentru 15 zile. Politistul mi-a spus ca pot da examen la finalul celor 15 zile . As vrea sa stiu care este procedura exacta pentru reducerea la 30 zile a suspendarii? Cand pot da examen, daca este obligatoriu, ce se intampla daca nu iau examenul, de cate ori pot da acest examen si cand se face cererea de reducere a suspendarii?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: margareta2 , utilizator 08:02, 8 Iulie 2020
Nu este obligatoriu sa dai examen decat daca vrei reducerea perioadei de suspendare.
Se poate da examen in primele 30 sau 45 de zile ale suspendarii, dupa caz. Daca nu iei examenul evident ca nu vei beneficia de reducere.
Multumesc pentru raspuns! Am rezolvat. Am dat examen (care intradevar se da in primele 30 de zile de suspendare, incepand cu prima zi in care expira dovada de circulatie), am luat, am trimis actele pe mail la politia din judetul care mi-a retinut permisul si dupa cele 30 zile de suspendare il ridic de la politia de unde a fost eliberat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 zile, pentru viteză Ecou Ecou Bună,am permisul suspendat pentru viteză pe o perioadă de 90 zile pentru viteză 156 km/h pe o restricție de 70 km/h. Am susținut examenul de 13 din 15 ... (vezi toată discuția)
Permis luat pe 3 luni sau 1 luna? leonsorin leonsorin buna ziua, am facut-o lata ... aseara am baut o bere (fiind cu masina), si m-a oprit politia, si fiindca eu nu beau, corpul meu deja a asimilat-o si am avut ... (vezi toată discuția)
Examen redobandire permis suspendat vivianna vivianna Buna ziua ! Am avut permisul suspendat pt 90 de zile pt vatamare corporala cu parasirea locului accidentului (si intoarcere dupa 30 de minute). Instanta a ... (vezi toată discuția)