avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen apel

Buna ziua !

trebuie sa fac apel la o hotarare civila privind suspendarea pe 30 de zile a permisului. Comunicarea am primit-o in timpul situatie de urgenta - am 30 de zile termen de apel. Starea de urgenta a incetat pe 15 mai. Intrebarea este pot depun apelul prin posta --LUNI 15 iunie -- sunt considerat in termen ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 14:21, 13 Iunie 2020
Da, sunteti in termen.
Bună seara,

Într-adevăr, sunteți în termen, întrucât termenele de apel s-au suspendat pe durata stării de urgență.
Bună seara,

Într-adevăr, sunteți în termen, întrucât termenele de apel s-au suspendat pe durata stării de urgență.
Depuneti in 15 iunie 2020. Este ultima zi în care puteți depune apelul. Dacă trimiteți apelul prin poștă trebuie s-o trimiteți cu confirmare de primire. Să fiți atent ca stampila poștei cu data depunerii să fie vizizibilă indicând data de 15.06.2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare ipso ipso Buna ziua. Am proces pe data de 06.09.2010. Trebuie sa depun o intampinare intr-un proces la judecatoria Ramnicu Valcea. Eu sunt din Ploiesti. Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Intampinare Dinte Dinte Buna seara! Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare. Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)
Ce data este considerata in termen ? geavela geavela Buna ziua ,Am facut o cerere de apel dupa 25 de zile de la primirea hotaririi prin posta , in 29 iunie . Am trimis cererea de apel cu motive si taxa de timbru ... (vezi toată discuția)