avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA livrare produse agricole in Bulgaria
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

livrare produse agricole in Bulgaria

Buna ziua,
pentru livrare produse agricole in Bulgaria- as dori ceva precizari privind modul de intocmire a facturii, ce declaratii trebuie sa fac , exista cumva o limita in 2020 pentru efectuarea unei astfel de livrari intracomunitare?
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2020
ana.petrescu1963, utilizator

Alte discuții în legătură

Prestari servicii in ue sorinapopescu sorinapopescu Buna ziua! As avea si eu o itrebare, sper ca ma puteti ajuta. Daca o fimra din RO platitor de TVA, preasteaza servicii de ex in Ungaria catre persoane ... (vezi toată discuția)
Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)
Declaratii 390, 300 gabon gabon Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie. In 18.12.2009 am platit avans pentru o achizitie de bunuri intracomunitare, in ... (vezi toată discuția)