avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Informatie

Soacra mea are o casa de vanzare, vecinul sa oferit sa cumpere ne dat un avans fara nici o hartie, pana aici ok, problema este ca el ne tot minte de un an ca mai asteptati ca mai am ceva de adunat, acum spune ca ar da 400 de mil si iar de restul sa asteptam, precontract nu prea ar vrea sa faca, noi nu putem astepta dupa dansul cu minciuni de un an, intrebarea este daca cautam alt client si noi cu dansul nu avem hartie ca a dat avans ce ar putea face, sa ne dea in judecata sau cum sa procedam! Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca totul este la nivel de intelegere verbala, ii dati banii inapoi si cautati pe altcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune sau lipsa de informatie CristinaAngh CristinaAngh Buna ziua, Am nevoie de o părerea dumneavoastră. Mama mea cauta sa cumpere o casa. A mers la o agenție care i-a prezentat o casa in construcție care ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare garsoniera CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, as dori sa stiu, o cunostinta vrea sa cumpere o garsoniera care nu are cadastru si intabulare, proprietarul garsonierei fiind reprezentat de un ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans sub forma de imprumut crisadi crisadi buna ziua Anul trecut ne-am hotarat sa cumparam o casa prin credit bancar, insa proprietarii nu aveau actele facute ( succesiune, intabulare, cadastru) si ... (vezi toată discuția)