avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Speta-vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Speta-vanzare cumparare

In cazul in care promitentul vanzator il actioneaza in justitie pe promitentul cumparator(care nu si-a executat obligatiile) si solicita instantei pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de contract de vanzare cumparare, poate promitentul vanzator sa vanda imobilul unei alte persoane(terte) in timpul procesului?
Daca promitentul.cumparator notează litigiu în cartea funciară atunci lucrurile se complică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere eronata litigiu in cartea funciara. Notar Public Natasa Laura Cucu Notar Public Natasa Laura Cucu Trec direct la subiect. Actiune in constatare pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic, pentru ca promitentul-vanzator, dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare Mrius321 Mrius321 Detin un teren intravilan pe care doresc sa il vand. Am un client care doreste sa facem un precontract pe suma de 2000 euro. Pe 5 luni. Dupa termen daca nu se ... (vezi toată discuția)
Radiere antecontract cf Ioana Grigore Ioana Grigore Buna ziua, As vrea sa stiu si eu o alta modalitatea decat pe cale judecatoreasca de a radia un antecontract din Cf.Eu am cumparat in .urma cu 8 luni o ... (vezi toată discuția)