avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract cu data retroactiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract cu data retroactiva

Buna ziua,
Un angajat a fost in concediu de odihna in perioada 01.06.2020-12.06.2020. Cu cateva zile inainte de terminarea CO angajatul a fost contactat telefonic de societate, dar nu a raspuns. In data de 12.06.2020 societatea a primit din partea angajatului o cerere de incetare contract in baza art. 55 lit b cu data de 05.06.2020. Cererea a fost trimisa in data de 12.06.2010 dupa ce persoana responsabila de RU si-a terminat programul. In aceasta situatie, angajatorul poate inceta contractul cu data de 05.06.2020 asa cum doreste angajatul, avand in vedere ca transmiterea in Revisal trebuie facuta in data de 15.06.2020 ?
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
marina-maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: marina-maria , utilizator 09:06, 15 Iunie 2020
Pe riscul angajatorului ,se poate face asa ceva.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare revisal Zita P. Zita P. Am o incetare de contract conf art,61 lit.1. Angajatul lipseste nemotivat incepand cu data de 05.06.2010. Dupa intocmirea actelor de cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - revisal baum_eva_edith baum_eva_edith Buna ziua, Salariatul vine ultima zi la lucru in data de 19.01.2011( pontat ). Incetarea CIM este 20.01.2011( cred ca nu poate inceta in 19 daca el este ... (vezi toată discuția)
Demisie varg varg Buna, O cerere de incetare a activitatii cu art.55 lit b si un act aditional conform caruia compania imi ofera salarii compensatorii - odata semnate ... (vezi toată discuția)