avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Pentru recuperarea comisionului de administrare decisa de instanta impotriva Bancii Transilvania unde se poate initia procedura de executare la sediul banci din Cluj sau se poate initia si in Bucuresti
Cel mai recent răspuns: robo , utilizator 15:59, 15 Iunie 2020
Mergeti cu actele la executor deoarece trebuie facute verificari concrete.
In mod normal trebuie sa apelati la un executor din circumscriptia Curtii de Apel in care debitorul isi are sediul.
Este corect ca executarea se face in circumscriptia Curtii de Apel unde isi are sediul, dar fiind vorba de banca aceasta are sediul secundar in Bucuresti si toate actele de procedura sunt trimise la sediul din Bucuresti, unde de altfel isi desfasoara activitatea juridica, fiind si continuatoarea actelor juridice ale Bancpost

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea art.781(2) ncpc themis themis Art.781(2) NCPC dispune: [i](2) In cazul popririi pe conturile unei persoane fizice sau juridice, competenta apartine executorului judecatoresc al carui ... (vezi toată discuția)
Probleme cu eurobank-first bank sa petitlady petitlady Anul trecut am cistigat un proces cu fosta Bancpost cu HJ definitiva data de Curtea de Apel Bucuresti(restituire comision administrare si comision ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)