Suntem in proces de divort Dar eu si tatal nu reușim să cădem de acord asupra programului de vizita. Se apropie termenul si as vrea sa stiu ce se intampla? Se va mai prelungi cu divorțul pana stabilim programul sau ni se va da un alt program stabilit de judecător. Mentionez ca nu sunt de acord sa ramana peste noapte la tata. Tatal locuiește singur, vecini nu are..copilul are abia 3 ani .. ..mai multe motive personale ce țin de sanatate...... in rest sunt de acord si susțin relatia .multumesc.dintre tata si fiu
When
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Copilul e suficient de mare pentru a rămâne la tatăl lui. Desigur, cu rezerva ca nu ați povestit exact ce probleme medicale are.
Dacă nu va înțelegeți va stabili instanta. De regula se dau doua weekenduri de vinerea pana duminica și uneori și câteva ore în timpul săptămânii plus sărbătorile de iarna și concediile.
Sunt judecători care țin cont de particularitățile cazului, sunt care nu.
Sunt ceva probleme..Nu as vrea sa le dezvălui. Voiam doar sa stiu daca ..in caz ca nu ne punem de acord acum..La termenul asta. ... se va mai prelungi sau ne da judecătorul un program..? El nu are vecini.. copilul e mic.. cu vacanțele nu am nimic de obiectat pt ca poate dormi la bunici(părinții lui)
Daca s-au administrat toate probele solicitate,probabil o sa ramana in pronunțare indiferent daca aveti sau nu un acord cu (inca)soțul.dvs.Instanta va hotara în funcție de interesul minorului și de probele administrate programul de vizita.Greu de crezut că instanta nu o sa stabileasca scoaterea minorului din domiciliul dvs și rămânerea acestuia în week end la tata.
Da, cam asa se vede situatia.
Doar daca ar dovedi ca afectiunea minorului ar impune sa nu se procedeze asa ar putea duce la alta solutie dar trebuie sa fie ceva dovedit cert sub aspect medical.
Trebuie dovedit ca interesul superior al minorului este in sensul gandit de dvs.
Daca aveti avocat trebuie sa gandeasca foarte bine apararea.