Suntem in proces de divort Dar eu si tatal nu reușim să cădem de acord asupra programului de vizita. Se apropie termenul si as vrea sa stiu ce se intampla? Se va mai prelungi cu divorțul pana stabilim programul sau ni se va da un alt program stabilit de judecător. Mentionez ca nu sunt de acord sa ramana peste noapte la tata. Tatal locuiește singur, vecini nu are..copilul are abia 3 ani .. ..mai multe motive personale ce țin de sanatate...... in rest sunt de acord si susțin relatia .multumesc.dintre tata si fiu
Când în vacante nu se mai pune problema de sănătatii copilului însă în weekenduri se pune problema sănătatii copilului nu ar fi nevoie de un avocat ci de un magician.
Din ce scrie mama înțeleg ca aceste probleme medicale sunt o scuza și ca de fapt are probleme cu responsabilitatea tatălui și locația unde ar duce copilul care pare foarte departe și izolata.
Cred ca ar trebui mers strict pe motivele care va deranjează cu adevărat și care credeți ca pot pune copilul în pericol. Pentru ca uitându-mă acum la ce ați postat în trecut as zice ca sunt și alte aspecte din cauza cărora sa nu stați liniștită dacă rămâne copilul la el.
Nu copilul are probl de sanatate. Iar în vacanțe nu as avea nicio problemă pt ca atunci copilul poate dormi la părinții sotului..Nu la soț.. soțul sta singur ..Nu are vecini aproape..dacă se întâmplă ceva cu el..ce va face copilul? Pt o noapte..două..? Dar in vacanta as fi mai liniștită pt ca va dormi la bunici.. in rest toate le-am rezolvat cu tatăl copilului..doar programul de vizita a mai rămas... Eu nu sunt de acord cu el...cel puțin încă vreo 2 ani până invata copilul sa scrie ..sa foloseasca un telefon in caz de urgenta..in rest toate sunt ok