avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dosar reco amânat pt similitudine nume
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dosar reco amânat pt similitudine nume

Am depus un dosar pt înregistrare firma. Rezoluția primita a fost amânare cu obs: denumirea prezintă similitudini. Menționez ca firma este de expertiza contabila și la dosar a fost depus actul constitutiv validat de ceccar și avizul de constituire societate pe denumirea societății dat de CECCAR. Eu trebuie sa iau înapoi acel aviz și actul constitutiv validat de ceccar ca să îl duc la Ceccar ca să îmi dea un alt aviz pe o alta denumire de firma. Ce trebuie sa fac ca Recom ul sa îmi dea aceste documente, ca să pot completa dosarul cu actele validate de ceccar pe alta denumire.
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 23:16, 15 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Aveti și posibilitatea de a depune o nota explicativa la dosarul de la onrc în cuprinsul căreia sa analizați și dezvoltați faptul ca similaritățile de nume nu provoacă confuzii. Aveți în vedere și denumirea, sediul, codul caen al celorlalte societăți cu denumire asemanatoare.
Dacă aveți nevoie de actele de la dosar ar trebui sa faceți 9 cerere prin care sa vi se pună la dispoziție documentele pe care le solicitati..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus la onrc cerere de schimbare sediu office_contaconsulting@yahoo.com office_contaconsulting@yahoo.com Buna ziua , Am depus la ONRC cerere de schimbare sediu , activare cod CAEN 7810 si deschidere punct de lucru , insa mi-au respins dosarul prin rezolutie ... (vezi toată discuția)
Infiintare soc.paza si protectie fara avizul politiei ContSters109653 ContSters109653 POT INFIINTA O SOC. DE PAZA SI PROTECTIE IN MOD OBISNUIT , SAU TREBUIE CA ASOCIATUL/ ADMINISTRATORUL SA OBTINA MAI INTAI AVIZUL POLITIEI ? (vezi toată discuția)
On-line adaugarea unui cod caen la un pfa, ce presupune? crisneagu crisneagu Buna ziua, se poate face on-line adaugarea unui cod CAEN la un PFA, ce presupune? (vezi toată discuția)