avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am depus la ONRC cerere de schimbare sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am depus la ONRC cerere de schimbare sediu

Buna ziua ,
Am depus la ONRC cerere de schimbare sediu , activare cod CAEN 7810 si deschidere punct de lucru , insa mi-au respins dosarul prin rezolutie pentru motivul ca in Actul constitutiv nu s-a facut mentiunea pentru 7810 ,,doar pe teritoriul Romaniei ,, este obligatoriu aceasta mentiune ? CAEN 7810 fiind activitate secundara , ce autorizatii sunt necesare ? Pe cererea ONRC unde se face aceasta mentiune ? Acum mai pot depune in completare la dosar un alt Act constitutiv si o alta cerere sau trebuie sa reiau intreaga procedura si sa platesc din nou taxele ? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 18:16, 21 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. activitate principală „Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă“ cod CAEN - 7810, este mentionata in Legea 156/2000

2. Mentiunea o faceti pe cerere la Modificare obiect de activitate ..iar in Actul constitutiv precizati ce vi s-a comunicat de catre ONRC.
7810 este activitate secundara , am mentionat in intrebare , dar acum dat fiind faptul ca este un dosar respins prin rezolutie , pot depune docuementele solicitate de ONRC in completare sau trebuie sa reiau din nou procedura ? Multumesc
Eu am atras atentia ca, legea prevede pentru 7810 ca fiind obiect de activitate principal. ...in opinia mea, ar trebui depuse documente in completare..
Când ONRC constata nereguli privind actele depuse, prima data da termen pt completare și dacă nu se depun actele, respinge cererea. Dacă se depun, admite.
Depinde în ce faza sunteți dvs:
Dacă vi s-a acordat termen sa completați dosarul, atunci puteți depune acte în completare. Faceți exact cum se solicita de către ONRC prin rezoluție. Termenul este de 2 săptămâni, dacă depuneti actele mai repede, puteți face cerere de preschimbare termen.
Dacă deja a expirat termenul de completare a dosarului și nu ați completat, atunci cererea s-a respins și trebuie sa depuneți alt dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa se desfasoare ca si activitate secundara caen 7830? CirsteaMirona CirsteaMirona Buna ziua, La o firma cu activitatea principala clasa CAEN 4673, este posibil sa se desfasoare ca si activitate secundara CAEN 7830? Ce demersuri ... (vezi toată discuția)