avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce Cod Cor sa aleg?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce Cod Cor sa aleg?

Buna seara!
Am înființat recent o agenție de plasare forța de munca.
Pentru început voi fii singura pe recrutare, dar intenționez pe viitor sa mai angajez o persoană, tot pe recrutare.
Ar fi potrivit să îmi fac angajare ca Manager Resurse Umane ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 15 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cine este administratorul firmei?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va faceti angajarea ca Manager Resurse Umane .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere forta de munca -persoana fizica gaby30 gaby30 buna, doresc sa intreb daca o persoana poate intrmedia forta de munca din romania pentru germania,cu contract de munca intocmit in germania.eu lucrez pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de recrutare forta de munca iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta flori9 flori9 Va rog, in cazul in care intr-un CIM este introdusa clauza de neconcurenta formulata astfel: 1. fac obiectul prezentei clauze de neconcurenta toate acele ... (vezi toată discuția)