avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare transnationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare transnationala

Buna ziua,
va rog daca aveti posibilitatea sa ma ajutati in urmatoarea speta:

Un salariat din RO este detasat in UE (ramane angajatul firmei din Ro)pe perioada detasarii (Legea16)efectueaza 1 zi de concediu de odihna ramanand tot in Ue.Pe perioada concediului de odihna inceteaza detasarea operand in Revisal , si se face alt act aditional cu data de reintoarcere din Co? este corect ca pe aceasta perioada de CO de 1zi sa nu isi primeasca indemnizatia de detasare si chiria?
Diurna trebuie acordata salariatului atat timp cat se afla pe un alt teritoriu unde a fost detasat, cum se procedeaza in acest caz!?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de detasare si concediu de odihna Valeria1234 Valeria1234 Buna seara, 1. In cadrul detasarii in UE se poate efectua concediu de odihna? 2. daca da, se plateste indemnizatia de detasare? Va multumesc (vezi toată discuția)
Compensare in bani zile de concediul de odihna la incetarea detasarii??? alina_sandu alina_sandu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete... in cazul unui detasat, care vine de la angajatorul de baza cu zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o societate comerciala care are contracte de transport ... awe awe Buna ziua! O societate comerciala care are contracte de transport marfa cu firme din UE (se realizeaza venituri numai din UE) , soferii sunt trimisi in ... (vezi toată discuția)