avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taiere gard viu parter
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taiere gard viu parter

Buna ziua,

Daca Asociatia de proprietari din blocul meu nu a taiat gardul viu din fata mea, am dreptul sa il tai eu? (eu locuiesc la parter)

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Maria@V , utilizator 22:00, 15 Iunie 2020
Buna ziua,
Depinde de cine apartine propriatatea, daca apartine de asociatie atunci ii puteti notifica/ le puteti spune ca o sa procedati la tunderea gardului viu...
Daca apartine deprimarie... ar trebui sa notificati pe dumnealor, sa faca asta ADP-ul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal aceste operațiuni ar trebui facute de adp sau serviciul similar din cadrul primăriei locale.
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Asociatia de proprietari nu a taiat gardul viu strict din fata dv sau pe intreaga lungime a acestuia?
Strict din fata mea.. E drept ca in trecut aceasta activitate a fost facuta de catre mine, dar datorita obiectiilor presedintelui de asociatie am incetat sa mai am grija de gard. Acum vad ca nu au mai facut si nu stiu unde pot sa adresez problema asta. Nu ma deranjeaza sa fac dar nu vreau discutii ca nu am voie..

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Asociatia de proprietari nu a taiat gardul viu strict din fata dv sau pe intreaga lungime a acestuia?

Multumesc de raspuns!

Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Constructie parterul blocului florinxx2001 florinxx2001 Buna ziua, De cateva zile am achizitionat un apartament la etajul 1 dintr-un bloc cu 4 etaje. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Vecinul de la parter si-a ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari are de plata 5000 lei din cauza unei neglijențe a președintelui. suntem obligați să plătim noi, proprietarii, acești bani? gabriela constantinescu gabriela constantinescu În urma sentinței definitive, Asoc.de Proprietari are de plata 5000 lei pt pierderea unui proces din care reiese că a fost o neglijenta a președintelui AP. ... (vezi toată discuția)