avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare partaj voluntar.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare partaj voluntar.

Buna ziua.Am divortat si ne-am inteles sa o despagubesc cu o suma de bani.Specific ca nu avem de impartit bunuri imobile,doar anumite bunuri cumparate in timpul casatoriei (frigider,mobilier,zugravit,gresie,faianta, etc).
Ce acte trebuie sa prezint la notar,pe langa cartea de identitate si hotararea de divort?
Multumesc mult.Cu respect Ionel
Cel mai recent răspuns: iubitelnel , utilizator 14:03, 15 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele de provenienta ale bunurilor mobile respective.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! au trecut 6 ani de la pronuntarea divortului la judecatorie ... vasi325 vasi325 Buna ziua ! Au trecut 6 ani de la pronuntarea divortului la judecatorie si nu am facut partaj. Nu avem bunuri imobile cumparate in timpul casatoriei. Detin ... (vezi toată discuția)
Partaj bobbymarvik1@gmail.com bobbymarvik1@gmail.com În anul 2011 am divorțat, având un copil minor,instanta a hotărât că acesta să rămână în grija fostei sotii.In perioada aceea nu am făcut partaj ... (vezi toată discuția)
Partaj 2 anditaru anditaru De vineri si pana astazi lucrurile au luat o alta directie,sotia nu mai vrea partaj amiabil ci in instanta,la ce pot sa ma astept de la ea in continuare tinand ... (vezi toată discuția)