avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reprezentare proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reprezentare proces

Buna ziua,sant o mama singura,care isi creste singura copilul.As dori sa cer recalcularea pensiei alimentare.Pentru ca nu am bani de avocat,voi face singura actiunea,pe care o voi trimite prin posta,scrisoare cu comfirmare de primire.Eu lucrez de la orele 9 la 18,deci nu ma pot prezenta in instanta. Pot sa i fac procura tatalui meu sa ma reprezinte,sau pot cere sa se judece in lipsa mea?Va intreb ,deoarece nu ma poate inlocui nimeni la munca,plus ca nu vreau sa dau ochii cu paratul ,deoarece este o fire violenta,recalcitranta. Imi puteti spune cat este taxa de timbru unde si cat o pot achita ?Multam ptr raspunsuri,va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 22:22, 15 Iunie 2020
Da, puteti solicita judecarea cauzei in lipsa insa ar fi trebuit sa contractati servicii avocatiale macar de redactare pentru a vi se maximiza sansele!
Tatal dvs nu poate invoca exceptii si pune concluzii pe fond decat prin avocat!
Taxa de timbru se cifreaza la 20 lei!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e necesara prezenta . Puteti solicita judecarea in lipsa, Sa indicati datele complete de identificare ale tatalui si locul acestuia de munca, daca il cunoasteti. Taxa de timbru este de 20 lei.
Stimate domn avocat,multam ptr raspuns,numai bine va doresc,doamne ajuta!
Stimata d na avocat,raspunsul d voastra mi a fost de un mare folos,va multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea pensiei alimentare krys_tyna_68 krys_tyna_68 buna ziua!!vas ruga sa-mi spuneti ce acte ami trebuiesc ptr a majora pensiile alimentare la fetele mele (prima pensie este de 250 lei ptr fata de 20 ani care ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru chemarea nemotivata a politiei locale PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Vă salut, Am chemat poliția locală pentru că o mașină bloca accesul la garajul din imobilul în care locuiesc. Acest lucru era adevărat, echipajul ... (vezi toată discuția)
Paternitatea Erik14 Erik14 Se mai poate sa îl dau în judecată pe tatăl natural pentru testul de paternitate?! Menționez că am 27 de ani s (vezi toată discuția)