avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plânge penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plânge penala

Poti avea plangere penala pentru tentativa de omor fara sa te cheme la politie de 2 ani de cand e incidentul? Adică daca am agresat pe cineva si acel cineva a depus plângere eu in 2 ani n am primit nimic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:51, 15 Iunie 2020
Este foarte redusa aceasta probabilitate.
De regula, in caz de tentativa de omor se actioneaza rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L-am filmat pe bunicul meu în timp ce mă amenința că mă taie cu cuțitul și apoi am depus plângere penală. ce se va întâmpla mai departe? alexadr alexadr Buna ziua/seara! Am 18 ani si vreau sa expun problema aici in speranta ca pot fi ajutat cu un sfat sincer din partea dvs. Ca sa expun problema pe scurt, dupa ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala - tentativa de omor / amenintarea cu moartea / politia nu ia masuri!! alexadr alexadr Buna ziua! Va rog din suflet sa imi acordati cateva minute sa ma ascultati.. In urma cu 2 sapt am fost victima unei tentative de omor. S-a intamplat la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor mahmoudcluj mahmoudcluj am primit o citatie de la tribnal de cluj si e scris ca faptuitor in cauza privind 20,174 cp si nu stui despre ce vorba !!!!! (vezi toată discuția)