avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Se poate face? , si in ce conditii actualizare de pensie de intretinere avind in vedere ca decizia dateaza din 2005, iar unul din parinti nu locuieste in Ro????
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:15, 16 Iunie 2020
Se poate, prin instanta,
A fi bine sa apelati la un avocat, mai ales ca locuieste in strainatate, o sa trebuiasca sa dovediti veniturile sale ( sau macar locul unde lucreaza...), , va explica mai multe avocatul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa imi dati un model de chemare in judecata ... koreh silvia koreh silvia Buna ziua! Va rog sa imi dati un model de chemare in judecata pentru pensia de intretinere si stabilire domiciliu minor.Eu cu tatal copilului suntem separati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal copilului meu de 7 ani locuieste in sua si are ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, tatal copilului meu de 7 ani locuieste in SUA si are dubla cetatenie Ro_SUA. Pana acum nu a contribuit cu nimic, fiind absent din viata noastra de 6 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)