avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În legătură cu vânzarea unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În legătură cu vânzarea unui imobil

Va salut cu respect, am și eu o intrebare pentru dumneavoastra.
Mama mea a primit de la bunicul, bunica, tatal si mama ei un teren cu o casa pe care a daramat-o si si-a construit ea singura o casa noua. In momentul de fata doar mama ei traieste si nu mai sunt in relatii deloc bune, aceasta fiind plecata din tara si recasatorita cu alta persoana acolo. In contractul de vanzare-cumparare scrie o clauza de a o intretine, de ai cumpara medicamentele necesare si de a i se face in caz de deces datinile obisnuite.
Ceilalti daca nu mai sunt in viata si mama ei a plecat in strainatate, mama poate vinde acest imobol?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 05:54, 16 Iunie 2020
Teoretic da. Dar cel care cumpără ar trebui să-și asume și obligația de întreținere. Și nu prea văd pe unde-l găsiți.
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2020
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mama mea a construit o casa de la zero in curtea bunicii ... Acnaib98 Acnaib98 Buna ziua. Mama mea a construit o casa de la 0 in curtea bunicii mele(mama ei) curte in carw pe vremea aceea exista doar o casa mica si veche. Cand mama a ... (vezi toată discuția)
Donatie teren+casa cristi0512 cristi0512 Buna seara .In legatura cu o mostenire pe care tatal meu urmeaza sa o primeasca ,mentionez faptul ca ei sunt 3 frati(el + 2 surori ) .Tatal lui a murit in ... (vezi toată discuția)
Mostenire mnedeloiu9 mnedeloiu9 TATAL MEU A DECEDAT,AVEA CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE CU CLAUZE DE INTRETINERE DE LA PARINTII LUI. SUNTEM 2 SURORI TATAL ERA DIVORTAT,NU S-A MAI RECASATORIT. ... (vezi toată discuția)