avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alocatie student in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alocatie student in Germania

Sunt student in Romania si voi lucra in Germania 3 luni in vacanta.Pot sa beneficiez de alocatia din Germania pt aceste 3 luni si unde pot afla ce acte am nevoie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 16 Iunie 2020
Autoritatea competentă pentru alocațiile pentru copii este Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului – Familienkasse din cadrul Agenţiei Federale de Ocupare a Forţei de Muncă – Bundesagentur für Arbeit.
Solicitarea alocației se face de regulă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului regională de care aparții (în raza căruia locuiti).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca in germania b0gdan17 b0gdan17 stie cineva dupa cat dimp de munca pot obtine dreptul de munca definitiv in germania?Multumesc (vezi toată discuția)
Alocatie germania student Aleeex Aleeex Buna ziua. Parintii mei locuiesc in Germania iar eu sunt student in Romania. Am inteles ca pot obtine alocatie de la statul german pana la varsta de 25 de ani. ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatia pentru persoana cu handicap din germania ContSters306657 ContSters306657 Tatal meu a muncit in anul 2012 in Germania si am aflat ca se poate obtine alocatia pentru copii din Germania ,copii sanatosi primesc alocatie,persoanele cu ... (vezi toată discuția)