avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la urmărirea penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la urmărirea penala

Am avut de achitat taxa de judecata si am depus chitanta la parchet.
Mai trebuie sa duc si la judecatorie foaia de la parchet?
Ordonanta cand trebuie sa o prezint pentru verificare?
Din cauza pandemiei nu am reusit sa depun chitanta in timpul prescris se poate intampla ca judecatorul sa respinga renuntarea la urmarirea penala ?
Ce-i de la parchet au spus ca acum nu mai conteaza intervalul de depunere.
Cel mai recent răspuns: Pop Andreas , utilizator 18:19, 16 Iunie 2020
Buna ziua,

Instanta de judecata verifica legalitatea si temeinica ordonantei.Veti fi citat.
Nu trebuie sa depuneti chitanta la instanta de judecata.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Instanta de judecata verifica legalitatea si temeinica ordonantei.Veti fi citat.
Nu trebuie sa depuneti chitanta la instanta de judecata.

Am primit si citatia
Dar pe ordonanta scrie ca trebuie sa o comunic grefierului .
Si cand trebuie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis Iulian111 Iulian111 Pe 02.04.2017 eram in masina cu un prieten, precizez ca era masina lui si ca nu avea permis. Am luat eu masina neștiind ca are numerele expirate, si stiu ca ... (vezi toată discuția)
Dosar penal clasat cu nup cat dureaza pana primesc rezolutia? David2011111 David2011111 Buna ziua,din nefericire mam ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta alcolului,insa in baza analizelor de la iml politistul care ancheteaza ... (vezi toată discuția)
Neprezentare în instanță Jessica90 Jessica90 Bună ziua. Dacă am primit în august înștiințare să merg la judecătorie să-mi ridic dosarul, dar nu m-am prezentat din motiv că nu am fost în țară, ... (vezi toată discuția)