avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitarea persoanei condamnate in Italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitarea persoanei condamnate in Italia

Cum se poate reabilita o persoana condamnata, in urma cu 10 ani, in Italia la 2 ani si 6 luni pt tentativa de omor care in prezent este trimisa in judecata pt tentativa la talharie in Romania? O eventuala cerere de reabilitare se adreseaza instentei din Romania sau din Italia ?
In cazierul emis in Romania apare condamnarea, suspendarea executarii si finalizarea executarii in 2012, iar avocatul din Italia i-a spus ca in 5 ani se sterge din cazier fapta, lucru neadevarat deoarece la dosarul pt talharie apare in cazier condamnarea, suspendarea si finalizarea executarii la domiciliu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:46, 18 Iunie 2020
Ar trebui sa apelati la avocat.
Reabilitarea judecatoreasca nu se poate face daca nu s-a facut pana acum.
Restul aspectelor le.va analiza avocatul de caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cazier samsung11 samsung11 buna ziua! in anul 2003 luna 4 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 6 ani incercare pentru complice la furt calificat .dosresc sa stiu daca acum in 2012 ... (vezi toată discuția)
An anul 1997 am fost condamnat pentru tentativa de omor la 8 ... Petcu ion Petcu ion An anul 1997 am fost condamnat pentru tentativa de omor la 8 ani, am făcut 5,cum pot șterge anscrisul din cazier? (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)