avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... rampa acces masina in curte facuta pe strada
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

rampa acces masina in curte facuta pe strada

buna ziua,

am facut rampa de acces de marime 5 x 1 metru sa pot urca cu masina in curte, rampa e pe strada , acum primaria dupa 7 ani ma someaza ca e ilegala, desi strada nu e asfaltata si plina de pietre si gropi.
Vrea sa imi dea amenda la reclamatia facuta de un vecin ca il deranjeaza rampa mea.
Cum pot evita amenda, sa zic ca e veche de 7 ani si s a prescris termenul de amenda. sau cum ?

Se prescrie termenul pentru o constructie semi ilegala ,sa zic garaj daca acesta e facut cu autorizatie , dar in terenul din curte , nu s a respectat locatia, adica in curte e amplasat in alt loc decat in autorizatia de constructie, , de asemenea facut de acum 7 ani. In autorizatie hartie ,e facut in dreapta casei, in curte e facut in stanga casei.

Vecinul a reclamat de asemenea si garajul ca nu respecta locatia din autorizatie,
Cum pot ataca acesta reclamatie la primarie ca vrea sa imi dea amenda, pot zice ca s au prescris faptele , sunt facute de 7 ani?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2020
marian_81, utilizator
Cel mai recent răspuns: marian_81 , utilizator 20:16, 17 Iunie 2020
Rampa este executata pe strada respectiv domeniu public
Daca nu detineti autorizatie - constructia este evident ilegala
Cum demonstrati ca este lucrare veche de 7 ani??
Rampa se vede ca nu e noua, , cum demonstreaza cei de la urbanism ca e noua ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema cu vecinul diana_vatafu1977 diana_vatafu1977 buna seara! Locuiesc impreuna cu parintii mei si cu unchiul la casa. De curând a fost asfaltata strada pe care stam, tuturor vecinilor li s-a facut rampa ... (vezi toată discuția)
Pentru modificare inclinatie asfalt trotuar acces garaj trebuie autorizatie de constructie? rocco123 rocco123 1.E obligatorie autorizatia de constructie? Rampa acces intre trotuar si garaj (de la subsol cladire) are o inclinatie mare si este realizata din beton in ... (vezi toată discuția)
Limita intre vecini curte comuna alexstan88 alexstan88 Buna seara!M-ar interesa un raspuns pertinent la problema mea.Locuiesc intr-o curte comuna cu 10 case.Acum 10 ani,parintii mei s-au extins ilegal,construind ... (vezi toată discuția)