avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stâlp curent
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stâlp curent

Bună ziua! Am și eu o întrebare, acum în jur de 25 de ani părinții mei au cumpărat un stâlp pentru curent și de acord cu vecinul la pus la el (tata a suportat toate cheltuielile iar vecinii sau legat la utilități gratuit), acum vor sa dărâme stâlpul sau să-l mut. Cum ar trebui sa procedez?
Costul mutării stâlpului consta în mutarea lui peste drum, tăierea asfaltului, spargerea betonului din curtea mea.... Etc și nu sunt de acord sa accept aceste cheltuieli și deranj.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:05, 18 Iunie 2020
Cum ramane cu bransamentele vecinului, daca se muta stalpul ? Vecinul nu se va racorda la pozitia noua a stalpului ? Daca da, cheltuielile trebuie impartite.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila, posibil sa ajungeti in instanta.


POPA GHEORGHE a scris:

Cum ramane cu bransamentele vecinului, daca se muta stalpul ? Vecinul nu se va racorda la pozitia noua a stalpului ? Daca da, cheltuielile trebuie impartite.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila, posibil sa ajungeti in instanta.

Vecinul o sa racordeze direct din stalpul de la stradă, la mine e distanta mare îmi trebuie un stâlp. Din ce am sunat la electrica mi-au spus că stâlpul chiar dacă e cumpărat de mine nu-mi mai aparține deci trebuie aprobarea lor. Sper sa fi înțeles bine :)
Daca vecinul doreste sa construiasca ceva si stalpul respectiv il impiedica este dreptul sau sa va ceara sa-l mutati, stalpul fiind pe proprietatea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren proprietate privata traversat de linii de inalta tensiune nenea toto nenea toto Buna ziua Am primit de la bunica mea ,(am facut act de vanzare cumparare ca sa nu am probleme ), un teren intre blocuri ,in 2000.Aceste teren este traversat ... (vezi toată discuția)
Separare consum energie electrica mariusmg mariusmg Buna ziua, rog ajutor pt. urmatoarea situatie: acum 4 ani am făcut pe numelele unui vecin un branşament energie electrica legal deoarece la acea dată eu nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, mă aflu într-o situație puțin ciudată în legătură ... Wulfu' Wulfu' Buna seara, Mă aflu într-o situație puțin ciudată în legătură cu branșamentul electric. Pe strada pe care am construit toți sunt racordați ... (vezi toată discuția)