Buna seara! De un an de zile am cumparat un apartament. Apartamentul dispune de un logie, dar blocul are uscator comun. Vecina care a pus monopol pe uscator ma ameninta ca imi face reclamatie pentru ca nu am dreptul sa folosesc uscatorul comun, deoarece dispun de logie. Ori de cate ori intind rufe acolo, imi suna la usa si face scandal. Nu mai am liniste in casa din cauza ei.
E legal ce face si zice doamna? Multumesc!
Nu este, uscatorul apartine tuturor ( asta daca nu a fost inchiriat de doamna in cauza...).
Puteti depune o plangere la Politie penttu hartuire ( sau sa discutati problema cu politistul de proximitate, poate sta acesta de vb. cu doamna in cauză sa înceteze cu aceste sicane...).
ynocentta
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Comunicati vecinei sa studieze temeinic disp L nr 196/2018
Uscatoria reprezinta parte comuna condominiu,la care au acces toti proprietarii de pe scara/bloc-indiferent daca acestia detin balcon,logie,etc
Pentru a indeparta situatiile neplacute discutii/scandaluri.,sesizati oficial presedintele de asociatie si solicitati dispunerea masurilor necesare astfel incat partea comuna de condominiu sa fie accesibila tuturor proprietarilor,eventual sa se realizeze un program de utilizare pe apartamente