avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatorul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatorul blocului

Buna seara! De un an de zile am cumparat un apartament. Apartamentul dispune de un logie, dar blocul are uscator comun. Vecina care a pus monopol pe uscator ma ameninta ca imi face reclamatie pentru ca nu am dreptul sa folosesc uscatorul comun, deoarece dispun de logie. Ori de cate ori intind rufe acolo, imi suna la usa si face scandal. Nu mai am liniste in casa din cauza ei.
E legal ce face si zice doamna? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: banat , utilizator 15:02, 1 Septembrie 2020
Nu este, uscatorul apartine tuturor ( asta daca nu a fost inchiriat de doamna in cauza...).
Puteti depune o plangere la Politie penttu hartuire ( sau sa discutati problema cu politistul de proximitate, poate sta acesta de vb. cu doamna in cauză sa înceteze cu aceste sicane...).
Buna ziua! Nu este inchiriat...s a certat cu toti vecinii pana au renuntat. Noi fiind noi in bloc nu am stiut toate acestea. Multumesc!
Atunci... fie renunati si dvs., fie va cereti drepturile ( eu as opta pentru a doua varianta).
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comunicati vecinei sa studieze temeinic disp L nr 196/2018
Uscatoria reprezinta parte comuna condominiu,la care au acces toti proprietarii de pe scara/bloc-indiferent daca acestia detin balcon,logie,etc
Pentru a indeparta situatiile neplacute discutii/scandaluri.,sesizati oficial presedintele de asociatie si solicitati dispunerea masurilor necesare astfel incat partea comuna de condominiu sa fie accesibila tuturor proprietarilor,eventual sa se realizeze un program de utilizare pe apartamente
Buna seara! Dansa este presedinta de asociatia. Am propus program, dar il refuza

Alte discuții în legătură

Uscatoria de la bloc mihaela_alexandra_26 mihaela_alexandra_26 Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau ... (vezi toată discuția)
Spalatoria este bun comun? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Din cate stiu spalatoria unui bloc este considerat bun comun de care se pot folosi toti proprietarii. Nora ema locuieste la parter si nu are ... (vezi toată discuția)
Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)