avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Încasare cec in euro
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Încasare cec in euro

Buna ziua,Lucrând o perioada intr-o tara straina, soțul meu a beneficiat de returnarea unor taxe, care in loc sa fie virate in contul bancar, au fost trimise sub forma de cec. Știe cineva vreo banca,care ar lucra cu astfel de instrumente? Am întrebat la aproape toate in oraș dar niciuna nu mai lucrează cu așa ceva.Multumesc pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Încasare cec din sua: o singură bancă acceptă solicitarea însă pune condiție de vechime ca client, iar cecul poate expira între timp. ce îmi recomandați să fac? Alice E. Alice E. Bună ziua! Am solicitat recuperarea taxelor statale si federale pe anul 2018 și am primit contravaloarea lor sub forma de cec emis de SUA. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Bani in plus pe card anonima87 anonima87 buna ziua,in urma cu o luna trebuia sa primesc o suma de bani mai exact 1440 lei,dar am avut surpriza sa gasesc pe card dublu acestei sume,banii proveniti din ... (vezi toată discuția)
In domeniul dreptului procesual civil: poprirea swimmer90 swimmer90 Avand calitate de garant intr-un contract de credit din 2009, mi-au fost banii blocati in contul bancar de salariu in totalitate de carte exectutorul ... (vezi toată discuția)