avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de extindere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de extindere

Pentru extinderea(din spatiul interior si in exterior) a unui viitor cabinet individual de recuperare medicala, care va functiona la parterul unui bloc,exista un termen de executare a lucrarii de extindere, dupa obtinerea autorizatiei de functionare si a celei de constructie(extindere).
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:01, 17 Iunie 2020
Da, exista un termen stipulat in autorizatie de construire in care beneficiarul este obligat sa inceapa lucrarile, De regula termenul este de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare garsoniera Catalink Catalink Buna ziua, Locuiesc intr-o garsoniera la parter si as vrea sa o modific (extind); in peretele exterior, in dreptul bucatariei este o nisa in suprafata de 2 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie-schimbare nume mariamem mariamem Buna ziua. Vreau sa vand un teren cu o deschidere mai mica, am obtinut autorizatie de constructie, intre timp legea s-a schimbat si deschiderea minima legala ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)