Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere anulat, persoana in varsta decedata si noi figuram in continuare ca proprietari in cartea funciara
Buna ziua, In urma cu cativa ani, am facut un contract de vanzare cumparare cu o persoana in varsta, am inscris imobilul in cartea funciara pe numele nostru si al persoanei in cauza, dar, ulterior acea persoana a cerut anularea contractului de vanzare in instanta si a avut castig de cauza, contractul fiind anulat, dar noi figuram in continuare proprietari in cartea funciara iar persoana in cauza a decedat. Ajutati-ma, va rog frumos sa inteleg noi mai suntem proprietari ai acelui imobil in aceste conditii? Va multumesc, o zi buna!
Buna ziua, imi cer scuze de intarziere dar acum am reusit sa intru in posesia actelor. Ultima hotarare judecatoreasca spune ca admite recursul declarat de recurenta reclamanta, admite apelul reclamantei, schimba sentinta apelata in sensul ca admite cererea formulata de reclamanta si dispune rezilierea contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. Sentinta este irevocabila. Acum problema este ca reclamanta a decedat, vecinii vor sa faca cadastru, s-au interesat la oficiul de cadastru si imobilul este intabulat pe numele nostru. Ajutati-ma, va rog frumos sa inteleg noi mai suntem proprietari ai acelui imobil in aceste conditii? Ce trebuie sa facem? Va multumesc, o zi buna!
Buna ziua, va rog din suflet, sa-mi raspundeti! Am mare nevoie de ajutorul dvs.! Sunt disperata, am o situatie extrem de grea, ar fi salvarea mea posibilitatea de a fi proprietarii acestui imobil!
Figurati in continuare ca proprietari intabulati in cartea funciara a imobilului in mod eronat, pentru ca hotararea judecatoreasca nu a fost depusa la OCPI astfel incat sa se constate rezilierea contractului si sa se reintabuleze vechiul proprietar. Nu mai sunteti proprietari cata vreme contractul prin care ati dobandit dreptul de proprietate a fost desfiintat printr-o hotarare judecatoreasca irevocabila.