avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj tehnic și contract 2 ore
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj tehnic și contract 2 ore

În timpul pandemiei societatea a suspendat contractele și sa trecut la șomaj tehnic. În aceasta perioada este legal dacă se lucrează la altă societate în baza unui contract de munca pentru 2 sau 1 ore.?
Care sunt implicațiile pentru angajat dacă este în această situație?

Alte discuții în legătură

Anulare contract de munca Manastas23 Manastas23 Buna ziua, Aveam contract semnat in urma cu 2 săptămâni, iar astăzi am fost contactata pentru a mi spune ca acel contract va fi anulat, din cauza ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic la persoane cu handicap florinbug florinbug Buna ziua, am o prietena nevazatoare ce lucreaza ca maseur la un hotel la o statiune balneara .In urma pandemiei cu Covid, patroana a trimis acasa angajatii cu ... (vezi toată discuția)
Absent motivat anonim9631 anonim9631 Bună, as dori sa știu dacă în plina pandemie este posibil ca o firma care și-a încetat activitatea temporar din vina pandemiei să-i trimită pe ... (vezi toată discuția)