avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si II

Buna ziua,

Am PFA si acum regret ca nu am facut II de la inceput in necunostiinta de cauza. Se poate trece usor de la statutul de PFA la II?

Daca am contracte pe PFA si trec la II banuiesc ca acele contracte devin nule?

Multumesc!
Poate ca ar fi mai indicat sa detaliati aici acel aspect sau acea problema care va determina sa afirmati: " am PFA si acum regret ca nu am facut II". Aproape ca e acelasi lucru. Mergeti inainte cu pfa-ul.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
george-neagu, moderator
La II poți angaja maxim 8 oameni ....eu deja am 3 angajați....

george-neagu a scris:

Poate ca ar fi mai indicat sa detaliati aici acel aspect sau acea problema care va determina sa afirmati: " am PFA si acum regret ca nu am facut II". Aproape ca e acelasi lucru. Mergeti inainte cu pfa-ul.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Daca asta e o problema pentru afacerea dumneavoastra, aveti dreptate. Contractele incheiate pe pfa trebuie schimbate.
Corect, și trebuie radiat PFA ul?

george-neagu a scris:

Da. Daca asta e o problema pentru afacerea dumneavoastra, aveti dreptate. Contractele incheiate pe pfa trebuie schimbate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu doua calificari, pfa pentru una dintre calificari, doreste pfa si pentru a doua calificare. cum e mai bine? inca un pfa sau e mai bine srl? ContSters196669 ContSters196669 Buna ziua! Am infiintat in 2006 un PFA cu cod CAEN [b]4782 [/b]Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa FeleaAlina FeleaAlina Buna seara tuturor,as dori un sfat si cat mai multe informatii referitoare la o mica afacere pe care am deschis\'o recent si care nu pare sa fie profitabila.In ... (vezi toată discuția)
Contract intre pfa si firma MihaiAndrei90 MihaiAndrei90 Buna ziua, Am semnat de curand un contract cu o persoana juridica (firma IT) care stipuleaza ca voi presta servicii ca si PFA pentru respectiva firma timp ... (vezi toată discuția)