buna ziua Vreau sa fac succesiunea dupa bunicul meu mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat fara mostenitori si matusa mea in viata care nu e deacord cu iesirea tatalui meu din indiviziune sau mai bine zis nu vrea sa mi de semnatura cu toate ca tot ce tine de casa curte sant facute de parintii mei bunicul e trecut decat in titlu .Daca o dau in judecata si tot nu se prezinta ce fac in aceasta situatie .
Se poate judeca si in lipsa, daca se constata ca este legal citata.
Sau se poate emite un mandat de aducere...
Nu cunnosc exact procedura, cert este ca trebuie sa se poată judeca chiar daca nu doreste sa se prezinte. La notar nu se poate dezbate succesiune fara prezenta tuturor mostenitorilor si acordul acestora.
Ati mai primit sfatul de a merge la un avocat care macar sa va indrume, dupa studierea actelor, ce sa faceti, daca nu va permiteti si reprezentarea in instanta.
Sa nu constati mai apoi ca economisind acum cateva sute de lei cat costa o consultatie ati pierdut mai mult in urma procesului, ca nu ati stiut cum sa actionati.
Nunta stă pe loc dacă n-au venit toți invitații? Nici procesul.
Este necesar să fie îndeplinită procedura de citare. Dar este problema părții citate dacă vrea să să se prezinte ori ba, dacă vrea să se apere sau nu ... Procesul continuă dacă se constată îndepinită procedura de citare.