avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mediere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mediere

Bună....am un dosar pe rol unde sunt acuzată de complicitate la tentativa de înșelăciune și fals în înscrisuri....nu exista prejudiciu....fapta săvârșită în 03/2015 .....cf.deciziei CC 297/2018 pot invoca prescripția faptelor sau sa incerc o mediere cu partea vătămată BRD?.. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Bunicutza , utilizator 16:24, 19 Iunie 2020
Ok.... mulțumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

V-am spus ca discutia este ampla si nu se poate face pe forum, cel mai corect este sa discutati cu avocatul angajat strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescripția Bunicutza Bunicutza Buna ziua....am fost trimisă în judecată în noiembrie 2019 pentru fapte săvârșite în luna martie 2015 respectiv complicitate la tentativa de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa tentativa de inselaciune si uz de fals lilianatau lilianatau În urmă cu 3 ani am încercat să obtin un credit bancar. Mi s-au întocmit acte false de către o persoană ce s-a oferit voluntar, pe care le-am folosit la ... (vezi toată discuția)
Fals in acte Cojocaru Nicolae Cojocaru Nicolae Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema Uz de fals in acte in sistem bancar,Semnatura falsa in acte, cu prejudiciu mic.Am demisionat inainte ... (vezi toată discuția)