Dreptul la concediul medical primeaza si in situatia in care salariatul are contractul individual de munca suspendat in baza art.52 alin.1 lit.c C.mun. (somaj tehnic).
Multumesc mult pentru raspuns Cornel Vasile a scris:
Dreptul la concediul medical primeaza si in situatia in care salariatul are contractul individual de munca suspendat in baza art.52 alin.1 lit.c C.mun. (somaj tehnic).
Mai am o singura intrebare.Daca ceilalti colegi au fost fortati de imprejurimi ( ca sa isi primeasca somajul tehnic iar firma sa isi pastreze angajatii, cel putin asa gandeau in timpul starii de urgenta), au trebuit sa semneze un contract aditional precum ca, indiferent de postul ocupat, toti vor incepe cu salariul minim pe economie.Treaba era, ori semnezi contractul, ori iti dai demisia.Au dreptul sa ma puna si pe mine sa semnez asa ceva? Sa imi modifice contractul de munca?Noi inca suntem in somaj tehnic ( horeca)
Lucrez la ei de 4 ani, iar luna viitoare ar trebui sa intru in prenatal, teoretic.
Concediu prenatal
oanamea
Buna ziua!
Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar am cateva intrebari punctuale:
1. as vrea sa stiu daca in perioada de concediu prenatal ... (vezi toată discuția)