avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... art.20 al Legii 329/2009
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

art.20 al Legii 329/2009

Pentru f.p. carora le-a incetat raportul de serviciu conf art.20 din Legea 329/2009 as dori sa intreb daca ziua de 10.12.2009 este in termenul prevazut de lege sau ultima zi in care trebuie pontat si semnat condica de prezenta este 09.12.2009.
Eu am numarat conf legii si sunt de parere ca ultima zi de lucru este 9 dec dar sunt colegi care sustin ca 10 dec este ultima zi. Persoana in cauza s-a prezentat si in 10 dec si a semnat condica dar pt ca trebuia sa predea lucrarile si sa-si faca lichidarea.
Va rog o lamurire urgenta deoarece dorim sa le platim salariul pe dec si nu sunt sigura cum e corect.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 16 Decembrie 2009
Pana la data de 9 dec.2009 trebuia sa-si exprime optiunea ...incetarea raportului de munca sau a raportului de serviciu se face potrivit dispozitiilor dreptului comun (Codul muncii sau Legea nr.188/1999).:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea raportului de serviciu in timpul concediului medical vilita vilita Daca un salariat este si pensionar si are pensia mai mare decat salariul mediu, in caz ca nu face optiunea pentru pensie sau salariu pana pe 9 decembrie, cf. ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie - salariu Vasile Pupaza Vasile Pupaza Sunt o persoana care cumuleaza o pensie cu un salariu. Conform legii 329/2009 si a instructiunilor MMFPS, pana pe data de 09.12.2009 trebuie sa-mi exprim ... (vezi toată discuția)
Aplicare cap.iv din legea 329/2009 ContSters79654 ContSters79654 Am nevoie de o parea. Un pensionar se incadreaza in prevederile Legii 329/2009 si trebuie sa-si exprime optiunea pentru mentinerea calitatii de salariat si ... (vezi toată discuția)