avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini care scrumează la mine in balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini care scrumează la mine in balcon

Buna ziua.
Ce se poate face cu vecinii de deasupra care fumează și tot scrumul din tigarile lor ajunge la mine in balcon? Și mai este o problema: scutura așternuturile și tot parul lung și negru ajunge TOT la mine in balcon.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2020
JamesBond007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:32, 22 Iunie 2020
1. Notificare presedinte as. prop.
2. Informare serv. as. prop. din primarie. Nu este permis scuturarea lenjeriei la balcon, iar cu fumatul, ce sa zic? Se da dovada de necivilizatie. Fumul ajunge la etajele superioare, scrumul la dvs. ...
Puteti sesiza si organele locale de politie - faza cu scuturatul lenjeriei la blacon. Ei chiar au in consemn asemenea nereguli.
Mult succes!
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2020
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum tigara de la vecini Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, o singura scara. La etajul de deasupra, un vecin fumeaza zi si noapte, pe balcon. E la el in casa, si nu prea, ... (vezi toată discuția)
Miros tigara de la vecin Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Eu stau la etajul 4 si in fiecare zi simt miros de tigara in balcon sau camera. Mirosul de tigara vine de la vecinul de sub mine, care fumeaza ... (vezi toată discuția)
Fumatul in scara de bloc budsorinel budsorinel am un vecin care fumeaza pe scara. am un copil mic si imi intra fum in casa. l-am rugat de nu stiu cate ori sa nu mai fumeze. as incerca legal sa-l conving si ... (vezi toată discuția)