avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecată

daca pe fond s-a dat sentința, iar eu am constatat că s-a făcut o eroare privind cheltuielile de judecată pe fond, si totuși am calea de atac cu apel impotriva sentinței, pot introduce apel doar pentru ca hotărârea este nelegală și netemeinică privind cheltuielile de judecată pe fondul cauzei?
Cel mai recent răspuns: danaa1 , utilizator 18:54, 1 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da bineteles
Mulțumesc.
Mai am o întrebare: În apel ce se poate invoca cu privire la cheltuielile de judecată? Se poate preciza că hotărârea este nelegală sau netemeinică? Sau se poate preciza ambele, anume ca hotărârea atacată este nelegală și netemeinică?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea art. 304 ind. 1 cod procedura civila; completarea hotararii; cai extraordinare de atac adrianadamian2009 adrianadamian2009 Reprezint o societate comerciala si am castigat fondul, la o instanta civila, privind o contestatie la executare contra ANAF. ANAF a facut recurs, dar eu nu ... (vezi toată discuția)
Cum formulez o cerere in apel DGG DGG Buna ziua. As vrea sa stiu daca este bine cum am formulat aceasta cerere in apel, de mai jos. ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - cerere completare - revizuire RobertD25 RobertD25 Salut ! Am nevoie de punerea in discutie a unei spete de drept civil ... 1.a. Cum stabileste Tribunalul - in apel - cate cicluri procesuale are un proces ... (vezi toată discuția)