avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunerea pe rol a cauzei suspendate in baza art. 423 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunerea pe rol a cauzei suspendate in baza art. 423 alin.1 NCPC

Va rog mult daca e posibil sa-mi raspundeti daca repunerea pe rol a cauzei suspendate in baza art. 413 alin. 1 NCPC se face din oficiu de catre instanta de judecata. Multumesc, cu respect.

Alte discuții în legătură

Care este procedura de reluare a judecarii procesului, in urma suspendarii facultative? ctm ctm Intr-un proces civil, avand ca obiect contestatia la executare silita instanta a decis suspendarea facultativa a acestuia, in baza Art. 413, alin. (1), pct. 2 ... (vezi toată discuția)
Cerere de suspendare a procesului civil art 413,alin1),pct.1ncpc danalida danalida Bună! As dori sa stiu dacă cererea de suspendare a procesului civil (art.413, alin.(1) ,pct.1 Ncpc se timbrează și cu cît?Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)