avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de suspendare a procesului civil art ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de suspendare a procesului civil art 413,alin1),pct.1Ncpc

Bună! As dori sa stiu dacă cererea de suspendare a procesului civil (art.413, alin.(1) ,pct.1 Ncpc se timbrează și cu cît?Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
danalida, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 23:02, 23 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se timbrează.
Mulțumesc frumos!

Dorin Voicilas a scris:

Nu se timbrează.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Repunerea pe rol a cauzei se timbreaza.
Mulțumesc frumos!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Repunerea pe rol a cauzei se timbreaza.

Aș vrea dacă puteți să îmi spuneți ,în cazul în care instanței i-a parvenit cererea mea de suspendare a procesului după încheierea dezbaterilor la care nu am participat ,dar am trimis concluzii scrise ,cînd deja a amînat pronunțarea pentru o dată anume , dacă mai poate fi luată d.p.d..v. legal în considerare de către instanță. Este un termen anume pînă la care se poate cere suspendarea unei judecăți, pentru că eu nu am găsit numic referitor la aceasta în Cpc ca și în cazul de ex. al necompetenței instanței pe care poți să o invoci doar pînă la.....? Este într-adevăr vorba de o suspendare facultativă , dar vroiam să știu dacă este considerată a fi făcută în termen chiar dacă a ajuns la instanță după încheierea dezbaterilor . Adică chiar dacă a amînat pronunțarea instanța ,pot să am speranțe că mai poate fi luată în considerare și în loc să se poronunțe va da curs cererii ? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Suspendare proces civil bună ziua!va rog daca ma puteti ajuta ... danalida danalida Cerere suspendare facultativa a procesului civil art 413 alin 1),pct.1 Ncpc Bună ziua!Va rog daca ma puteti ajuta cu un răspuns. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii danalida danalida Suspendarea judecatii Bună!As dori să știu pînă la care moment al procesului in apel pot face o cerere de suspendare a judecatii (suspendare ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de reluare a judecarii procesului, in urma suspendarii facultative? ctm ctm Intr-un proces civil, avand ca obiect contestatia la executare silita instanta a decis suspendarea facultativa a acestuia, in baza Art. 413, alin. (1), pct. 2 ... (vezi toată discuția)