avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere culturi agricole
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere culturi agricole

Buna ziua.
Ma confrunt cu multiple problema cu vecinii mei.
Dar, problema recenta este ca au scapat caprele in gradina mea si au facut pagube majora in culturi.
Cu trebuie sa ma adresem si ce sa faci?????
Mii de multumiri pentru raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2020
Lavrima, utilizator
Bună ziua,

Trebuie sa va adresați instantei civile pentru repararea prejudiciului in temeiul răspunderii civile delictuale.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de reparatii Cristina24252627 Cristina24252627 Recent am cumparat o casa, in timpul renovarilor (dat jos tencuiala, gresie s.a.m.d) am descoperit ca sunt infiltratii de apa in preteti. Casa vecina (spate in ... (vezi toată discuția)
Animalele domestice lasate libere - distrug culturile agricole goguxxl goguxxl Buna ziua . De ceva timp ne confruntam cu o problema si anume : caii unor persone de etnie roma sunt lasati liberi cu buna stiinta si ne distrug culturile ... (vezi toată discuția)
Bună seara!- succesiune in cazul decesului unuia dintre soti Chiș Nicoleta 7 Chiș Nicoleta 7 Împreună cu fostul soț am o garsonieră, în cazul în care unul din noi decedează cum se face succesiunea, mentionez că am doi copii, unul e major. (vezi toată discuția)