avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare auto - schimbare mutație
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare auto - schimbare mutație

Bună seara,

Urmează să închei un contract de vanzare-cumparare auto. Vreau în această perioadă să îmi schimb și cartea de identitate, eu având o mutație nouă (alt județ).

Dacă cumpărarea a fost făcută folosind informațiile (printre care și domiciliul) din vechiul buletin, pot fi probleme când mă prezint la Direcția de Taxe și Impozite sau DRPCIV cu noul buletin?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:21, 22 Iunie 2020
Schimbați mai întâi domiciliul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)
Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. ... eli14 eli14 Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. Mașina rămâne la adresa veche, la mama proprietarului. Cum se procedează cu actele? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)