avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua pot gasii pe aici un avocat din oficiu care ma poate ajuta cu divortul si partajul? Sunt in situatia de a ajunge in strada că nu imi pot permite chiria .de accea apelez aici poate ma ajuta cineva sa pot face partajul .nu am bani de onorariu insa la sfârșit voi fi recunoscatoare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:32, 25 Iunie 2020
Trebuie sa mergeti la baroul unde va avea loc partajul si sa adresati o cerere scrisa.
Daca se va aprecia ca va incadrati pe lege veti primi avocat gratuit.
Trebuie sa nu aveti venituri.
Mai este si taxa judiciara de timbru care va trebui achitata si scutirea se da de instanta.
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Exact, mergeti la Barou si faceti o cerere de ajutor public judiciar, insotita de dovada veniturilor!
O intrebare similară ati adresat și în urma cu aproximativ 2 ani,se pare ca nu ati facut progrese prea mari.Atunci v-am explicat de ce anume varianta propusă de dvs cu onorariu de succes nu este viabilă.Incercati o cerere de ajutor public judiciar asa cum ati fost sfătuită anterior dar va trebui să faceti dovada veniturilor reduse sau lipsei acestora.
Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie sa mergeti la baroul unde va avea loc partajul si sa adresati o cerere scrisa.
Mai este si taxa judiciara de timbru care va trebui achitata si scutirea se da de instanta.

Inca o.intrebare..daca casa este cumparata din bani de mostenire de la parintii mei oar el nu a contribuit ce drept are la partaj?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Alte discuții în legătură

Urgent,am nevoie de rasp unui avocat adina paula adina paula va rog ajutati-ma...am dat in judecata pe sotul meu pt pensia alimentara si incredintarea copiilor,astzi cand am mers la proces doamna judecatoare mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru recurs io_io io_io Partea vatamata intr-un dosar penal poate cere la al doilea termen un avocat din oficiu?Cum se face dovada lipsei mijloacelor materiale pentru angajare ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu Atonn Atonn Buna ziua, Sunt avocat de putin timp si as dori sa stiu cum se poate deveni avocat din oficiu. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)