avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Baut la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Baut la volan

Buna ziua!Am fost prins baut la volan 0.61 in aerul respirat.Politistul mia zis ca ma pot duce la instansta sa fac cerere ca sa mi se dea dovada de circulatie.Se poate face acest demers?
~ Conținut șters la cerere ~
Un avocat ma sfatuit ca cand vine analiza de sange,sa mai cer inca una,sa nu fiu de acord cu ea din prima
Sfaturile primite la telefon, nu sunt pertinente si mai mult o sa va incurce decat sa va ajute.
Daca credeti ca o sa va construiti apararea primind sfaturi pe forum sau la telefon, va inselati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua mi-au venit analizele toxicologice Alexbz34@gmail.com Alexbz34@gmail.com Analizele în sange miau venit pentru thc 0.01 in urină si in sânge 0.50 canabinoizi a sanse sa scap cu permisul tin sa spun ca am fumat o țigare si ... (vezi toată discuția)
Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pentru alcoolemie andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! As avea nevoie de părerea cuiva specializat. În luna mai 2019 mi-a fost reținut permisul pentru alcoolemie de 0.53 în fiola și 1.19 în ... (vezi toată discuția)