avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta sporuri

Cand am solicitat adeverinta de sporuri de la Societatea de Arhiva mi s a spus ca nu poate sa mi elibereze o astfel de adeverinta deoarece Societatea la care am lucrat a introdus sporurile in salarii si nu pot fi extrase.Mentionez ca am lucrat aproximativ 15 ani la S.C.Confort SA unde in afara de sporul de vechime am primit si spor de inaltime lucrand pe schele.Nu pot sa inteleg raspunsul Societatii de arhiva.Ma poate lamuri cineva.,va rog frumos? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 23 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil pe statele de plata nu exista rubrici separate pentru sporurile acordate, ci doar cu salariu brut realizat.
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... ... Barbu22 Barbu22 Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Lucrez pentru un angajator in functie macaragiu pentru care primesc un spor de inaltime de 9 ... (vezi toată discuția)
Daca adeverinta eliberata de angajator contine date incomplete... gaby_germ gaby_germ Buna ziua. In Noiembrie 2016 urmeaza sa-mi depun dosarul pentru obtierea pensiei pentru limita de varsta. Am solicitat, recent, si am primit de la fostii ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa arate o adeverinta de munca pentru pensie ? cristiannegru cristiannegru - o societate urmeaza sa imi elibereze o Adeverinta de munca pt. perioada lucrata, cu: - sporurile permanente ( spor de vechime, spor de noapte, spor de ... (vezi toată discuția)