avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model cerere situație școlară minor custodie comuna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model cerere situație școlară minor custodie comuna în grija mamei.

Bună ziua.Vreau sa fac o cerere ptr a afla situația școlară a copilului aflat în grija mamei în urma unui divorț soldat cu, custodie comună. Mulțumesc!
De ce nu mergeţi direct la şcoală sau contactaţi învăţătorul/dirigintele? Puteţi scrie şi un email pe adresa şcolii, situaţia şcolară e încheiată şi chiar o secretară vă poate transmite datele solicitate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista modele ,scrieti dvs ce credeti,cum credeti, ,ve anume vreti ,ce calitate aveti etc.Este pana la urma o simpla cerere adresată unei institutii nu este vorba despre vreo problema de drept ci de un exercițiu care cândva se făcea și în liceu,cum sa te adresez unei autorități...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)
O chestiune legata de liceu maestrulvlad maestrulvlad In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.In al doilea rand doresc sa va adresez o intrebare, poate unii dintre voi ma puteti ajuta.Am un ... (vezi toată discuția)
Minor jignit Doina55 Doina55 Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la ... (vezi toată discuția)