avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce retineri se aplica la concediu medical de carantina ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce retineri se aplica la concediu medical de carantina si cum se calculeaza ?

Buna ziua!
As dori o lamurire privind plata concediu medical pentru carantina, pentru ca eu nu am inteles ce taxe si/sau contributii se aplica. In acest sens, daca poate cineva sa imi spuna si mie cati bani ar trebui sa iau in mana, tinand cont de datele de mai jos.
Astept cu nerabdare si va multumesc anticipat.
Salariu minim pe economie
Functie de baza
CM pentru carantina impusa de DSP (covid-19)
Durata CM : 14 zile
Perioada : 04.05.2020 - 17.05.2020
Cod CM : 07 / 994

Alte discuții în legătură

Buna ziua, m-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei ... Miha78bv Miha78bv Buna ziua, M-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei de carantinare. Am facut test in 18 ian si a fost pozitiv. Nu reusesc sa iau legatura cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)
Buna, sunt titular al pfa. cum pot beneficia de cm (covid). platesc contributii cass, dar nu am ... vitasea77md vitasea77md Buna, sunt titular al PFA. Platesc contributii CASS, dar nu am contract incheat cu CNAS pentru concedii medicale(CM) si indemnizatii. Din data ... (vezi toată discuția)