avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare cabinet medical in apartament de bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare cabinet medical in apartament de bloc

Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti daca s-a modificat ceva in legislatie privind acordul vecinilor la infiintarea unui cabinet medical intr-un apartament de bloc deoarece am vazut noi reglementari privind infiintarea firmelor.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: balaceanuandrei , utilizator 14:22, 26 Iunie 2020
Buna ziua.
Modificarile sunt in faza de proiect legislativ. Asadar, in acest moment, pana la modificarea legislatiei in vigoare, este necesar acordul vecinilor de la bloc, atat pentru infiintarea unui cabinet medical, cat si a unei firme.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2020
Raluca Iliescu, Avocat
Multumesc
Bună seara,

În continuare aveți nevoie de acordul vecinilor pentru deschiderea unei firme/cabinet în incinta unui bloc.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Poate primaria sa faca un cabinet de medical ? valy28 valy28 buna seara! de un an si jumatate mi-am cumparat un apartament intr-un mic orasel apartamentul este intr-un bloc nou construit,am inteles ca 3 apartamente au ... (vezi toată discuția)
Ordinul 994/2018 - intrare separata fata de locatari Dr.DanielRogojan Dr.DanielRogojan Buna ziua. Am achizitionat (prin credit ipotecar) un apartament la parterul unui bloc pentru a deschide acolo un cabinet stomatologic. Am sediul social acolo( ... (vezi toată discuția)